خانم دادود آبادی آموزش کیک 960720

     

خانم دادود آبادی آموزش کیک 960720

امتیاز کاربران :**/*9
ضعیفعالی 
960720ash
خانم دادود آبادی آموزش کیک  960720

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 مواد لازم کیک شطرنجی 960720
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 4/1 ق چ
بکینگ پودر 1 ق غ
کیک شطرنجی - پنجشنبه 20/7/96
آرد رو به همراه بکینگ پودر الک میکنیم وکنار میگذاریم، فر را گرم می کنیم .حالا شروع به کار می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم سفیده ها را کمی هم می زنیم تا کف کند بعد نیمی از شکر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا خوب پف کند، بعد باقیمانده شکر و وانیل را به زردها اضافه کرده و می زنیم تا حجمش دو برابر و کشدار و کرم رنگ بشود. حالا روغن مایع و شیر را اضافه و کمی هم می زنیم تا مخلوط بشود. اکنون نوبت آرد است. حال آرد را کم کم اضافه و به صورت دورانی هم می زنیم با کمک لیسک، سفیده ها را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم . کف قالب را چرب وکمی آرد پاشی می کنیم مواد را می ریزیم داخل قالب و داخل فر با دمای ۱۸۰ و مدت ۴۵دقیقه می گذاریم .
قسمت کاکائویی هم با این دستور تهیه می شود فقط از میزان آرد دو قاشق کم می کنیم و به جای آن دو قاشق پودر کاکائو می زنیم و بعد حلقه می زنیم و می چینیم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظرات   

 
0 #1 نوشین کاظمی 1396-07-23 11:23
عالی بود
نقل قول
 

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها