خانم مظاهری -آموزش تهیه کیک شارلوت فرانسوی 960630

     

خانم مظاهری -آموزش تهیه کیک شارلوت فرانسوی 960630

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
960630ash
خانم مظاهری -آموزش تهیه کیک شارلوت فرانسوی 960630

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم شارلوت 960630
کیک رولت 10 عدد
کمپوت سیب به میزان لازم
شکر 4/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 8/1 ق س
پودر ژلاتین 1 ق س
آب کمپوت 2/1 پیمانه
خامه فرم گرفته 5/1 پیمانه
شارلوت - پنجشنبه 30/6/96
ابتدا رولت هارا کف و دور ظرف مورد نظر می چینیم بعد سفیده ها و زرده ها را از هم جدا می کنیم. زرده ها را با وانیل و شکر با دور تند همزن می زنیم تا کرمی و کشدار شود و بعد سفیده ها را می زنیم تا فرم بگیرند و ژلاتین را در آب کمپوت بنماری کرده و بعد از این که در آب کمپوت حل شد و به دمای محیط رسید به زرده ها اضافه می کنیم سفیده و خامه فرم گرفته را نیز به همین مواد اضافه و مخلوط می کنیم حال یک سوم مواد آماده شده را در ظرف مورد نظر رولت هارا چیدیم می ریزیم و کمپوت هارا روی مواد اضافه می کنیم چند عدد رولت را نیز در مواد میانی قرار می دهیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود و در لایه رویی بایدکرم شارلوت باشد در آخر روی شارلوت را با خامه و پودر نسکافه یا کاکائو تزیین می کنیم و به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها