خانم بخشی طرز تهیه تارت انجیر 960621

     

خانم بخشی طرز تهیه تارت انجیر 960621

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960621ash
خانم بخشی طرز تهیه تارت انجیر 960621

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم تارت انجیر 960621
مواد خمیر تارت :
آرد 400 گرم
پودر شکر 40 گرم
کره 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
مواد میانی تارت :
انجیر تازه 200 گرم
آرد ذرت 1 پیمانه
وانیل 4/1 پیمانه
پنیر خامه ای 100 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
مغز گردو خرد شده 4/1 پیمانه
پودر شکر 4/1 پیمانه
تارت - سه شنبه 21/6/96
آرد و کره را از قبل داخل یخچال گذاشته و سپس آرد را الک کرده و کره را به قطعات کوچک خرد کرده و به کمک انگشتان دست با هم مخلوط می کنیم تا به شکل خرده نان دربیاید.سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم و خمیر را حدود نیم تا یک ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. حال خمیر را باز کرده و درون قالب تارت می گذاریم و روی آن چنگال می زنیم و سپس برای تهیه مواد میانی پنیر خامه ای را با پشت چنگال باز کرده و پودر شکر و زرده تخم مرغ و آرد ذرت را به همراه وانیل افزوده و مخلوط می کنیم و داخل تارت را با این مواد پر می کنیم. سپس انجیرهای برش زده را با صورت گل رز می پیچیم و در وسط مواد تارت قرار می دهیم و دور آن را با گردو تزئین می کنیم و به مدت 30 دقیقه درون طبقه وسط فر با دمای 170 درجه قرار می دهیم تا آماده شود.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


کد امنیتی
تغییر کد امنیتی

محبوب ترین ها