خانم بخشی طرز تهیه تارت انجیر 960621

     

خانم بخشی طرز تهیه تارت انجیر 960621

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960621ash
خانم بخشی طرز تهیه تارت انجیر 960621

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم تارت انجیر 960621
مواد خمیر تارت :
آرد 400 گرم
پودر شکر 40 گرم
کره 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
مواد میانی تارت :
انجیر تازه 200 گرم
آرد ذرت 1 پیمانه
وانیل 4/1 پیمانه
پنیر خامه ای 100 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
مغز گردو خرد شده 4/1 پیمانه
پودر شکر 4/1 پیمانه
تارت - سه شنبه 21/6/96
آرد و کره را از قبل داخل یخچال گذاشته و سپس آرد را الک کرده و کره را به قطعات کوچک خرد کرده و به کمک انگشتان دست با هم مخلوط می کنیم تا به شکل خرده نان دربیاید.سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و باز هم مخلوط می کنیم و خمیر را حدود نیم تا یک ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. حال خمیر را باز کرده و درون قالب تارت می گذاریم و روی آن چنگال می زنیم و سپس برای تهیه مواد میانی پنیر خامه ای را با پشت چنگال باز کرده و پودر شکر و زرده تخم مرغ و آرد ذرت را به همراه وانیل افزوده و مخلوط می کنیم و داخل تارت را با این مواد پر می کنیم. سپس انجیرهای برش زده را با صورت گل رز می پیچیم و در وسط مواد تارت قرار می دهیم و دور آن را با گردو تزئین می کنیم و به مدت 30 دقیقه درون طبقه وسط فر با دمای 170 درجه قرار می دهیم تا آماده شود.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها