خانم محمدلو - طرز تهیه دالیان کوفته 960620

امتیاز کاربران :**/*20
ضعیفعالی 
960620ash
خانم محمدلو - طرز تهیه دالیان کوفته 960620

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم دالیان کوفته 960620
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 ق س
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زیره سبز به میزان لازم
مواد میانی :
برگ اسفناج 800 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
آرد گندم 1 ق س
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

دالیان کوفته - دوشنبه 20/6/96
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. برای ایجاد چسبندگی لازم آرد سوخاری را اضافه کرده و ورز دهید. با استفاده از یک کیسه فریزر مواد گوشتی را به صورت رول درآورده و در سینی فر چرب شده قرار دهید و در طول رول با دست حفره ایجاد کنید و روی آن را با روغن کمی چرب کنید. سینی را برای مدت 30 تا 35 دقیقه درون فر 180 درجه قرار دهید. سپس رولت را از فر درآورده و با مواد میانی پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و مجدد رولت را درون فر برای مدت 10 دقیقه با حرارت گریل قرار دهید تا پنیر روی آن کمی طلایی شود. برای تهیه مواد میانی پیاز را در تابه تفت دهید تا سبک شود سپس سیر خرد شده را افزوده و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود آرد را افزوده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. برگ های اسفناج را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و کمی برگ های اسفناج را زیر و رو کنید و در تابه را ببندید و اجازه دهید تا اسفناج ها با آبی که می اندازد بپزند.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها