آقای زنجانی - آموزش تهیه کوفته برنجی 960601

     

آقای زنجانی - آموزش تهیه کوفته برنجی 960601

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960601ash
آقای زنجانی - آموزش تهیه کوفته برنجی 960601

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم کوفته نخودچی 960601
گوشت چرخ کرده 500 گرم
خورده برنج 1 پیمانه
گوجه خرد شده 5 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آرد نخودچی 1 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آب گوشت 1.5 لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
ترخون و مرزه 50 گرم
کوفته نخودچی - چهارشنبه 1/6/96
گوشت را با یکی از پیازها که رنده کرده و آب آن را کامل گرفته اید مخلوط کرده و ورز دهید. سپس آرد نخودچی را افزوده و با دست خود مخلوط می کنیم. اکنون نیمی از تمام ادویه ها را به همراه یک عدد تخم مرغ و برنجی که از قبل دو ساعت خیس کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مایه چسبنده ای به دست بیاید. حال درون قابلمه ای پیاز دیگر را به صور نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم و سپس سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم وقتی رنگ آن تغییر کرد نیمی دیگر از ادویه ها را به همراه رب به پیازها اضافه کرده و گوجه ها را به صورت فیله پوست گرفته درمی آوریم و خرد می کنیم و به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد. حال سیب زمینی پوست گرفته را به 12 تکه خرد می کنیم و به درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به جوش برسد. اکنون مایه گوشتی را به اندازه های توپ پینگ پنگ درآورده و یک به یک به سس اضافه می کنیم و 45 دقیقه زمان می دهیم تا کوفته ها آماده شود و در انتها سبزی را خرد کرده و روی کوفته ها می ریزیم و به همراه سس سرو می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها