آقای زنجانی - آموزش تهیه کوفته برنجی 960601

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
960601ash
آقای زنجانی - آموزش تهیه کوفته برنجی 960601

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم کوفته نخودچی 960601
گوشت چرخ کرده 500 گرم
خورده برنج 1 پیمانه
گوجه خرد شده 5 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آرد نخودچی 1 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آب گوشت 1.5 لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
ترخون و مرزه 50 گرم
کوفته نخودچی - چهارشنبه 1/6/96
گوشت را با یکی از پیازها که رنده کرده و آب آن را کامل گرفته اید مخلوط کرده و ورز دهید. سپس آرد نخودچی را افزوده و با دست خود مخلوط می کنیم. اکنون نیمی از تمام ادویه ها را به همراه یک عدد تخم مرغ و برنجی که از قبل دو ساعت خیس کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مایه چسبنده ای به دست بیاید. حال درون قابلمه ای پیاز دیگر را به صور نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم و سپس سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم وقتی رنگ آن تغییر کرد نیمی دیگر از ادویه ها را به همراه رب به پیازها اضافه کرده و گوجه ها را به صورت فیله پوست گرفته درمی آوریم و خرد می کنیم و به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد. حال سیب زمینی پوست گرفته را به 12 تکه خرد می کنیم و به درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به جوش برسد. اکنون مایه گوشتی را به اندازه های توپ پینگ پنگ درآورده و یک به یک به سس اضافه می کنیم و 45 دقیقه زمان می دهیم تا کوفته ها آماده شود و در انتها سبزی را خرد کرده و روی کوفته ها می ریزیم و به همراه سس سرو می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها