خانم بخشی - آموزش تهیه کیک عسل و بادام 960530

     

خانم بخشی - آموزش تهیه کیک عسل و بادام 960530

امتیاز کاربران :**/*13
ضعیفعالی 
960530ash
خانم بخشی - آموزش تهیه کیک عسل و بادام 960530

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

مواد لازم کیک عسل و بادام 960530
شیر 230 گرم
شکر 280 گرم
آرد 380 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
نمک 8/1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
جوز هندی 4/1 ق چ
مواد رویه کیک :
عسل 3 ق س
پرک بادام 160 گرم
دارچین 4/1 ق چ
کیک عسل و بادام - دوشنبه 30/5/96
ابتدا تخم مرغها را همراه شکر خوب با همزن برقی می زنیم تا مخلوط شده و حجم بگیرد. سپس جوز هندی را هم اضافه کرده و پس از افزودن شیر، مواد آردی شامل آرد، بکینگ پودر و نمک را هم اضافه می کنیم. پس از یکدست شدن و مخلوط شدن مواد کیک، کف قالب را کاغذ روغنی قرار داده و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم و روی مواد را صاف کرده در ظرف دیگری که عسل را با پودر دارچین و پرک بادام مخلوط کرده بودیم روی مایه کیک ریخته و صاف می کنیم. قالب کیک را در فری که با دمای 180 درجه از یک ربع قبل گرم کرده بودیم به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک پخته شود و پس از پخت کیک اجازه می دهیم کاملا خنک شود و سپس کیک را از قالب خارج کرده و سرو می کنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها