خانم سخنوری - آموزش پخت تبیران (خوراک گیلانی) 960526

     

خانم سخنوری - آموزش پخت تبیران (خوراک گیلانی) 960526

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960526ash
خانم سخنوری - آموزش پخت تبیران (خوراک گیلانی) 960526

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم خورشت تبیران 960526
مرغ 4 تکه
شبزی محلی 250 گرم
بادمجان سرخ شده 4 عدد
گوجه حلقه شده 2 عدد
سیر 4 حبه
آبغوره 1 استکان
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
خورش تبیران - پنجشنبه 26/5/96
ابتدا پیاز خرد شده را همراه با زردچوبه سرخ می کنیم و بعد سیر خرد شده را افزوده تفت می دهیم مرغ را اضافه می کنیم وقتی رنگ مرغ تغییر کرد سبزی سرخ شده را اضافه کرده و نمک و فلفل می ریزیم و کمی تفت می دهیم و آب می ریزیم به صورتی که روی مرغ را بپوشاند. وقتی آب به جوش آمد زیر شعله را کم کرده تا مرغ بپزد و خورشت جابیفتد. نیم ساعت آخر پخت بادمجان سرخ شده همراه با گوجه و آبغوره اضافه کرده و می گذاریم حسابی به روغن بیفتد. خورشت ما آماده همراه با کته سرو می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها