خانم محمد لو - آموزش تهیه کیک روالی 960509

امتیاز کاربران :**/*34
ضعیفعالی 
960509ash
خانم محمد لو - آموزش تهیه کیک روالی 960509

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کیک روالی 960509
روغن مایع نصف پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
آرد سمولینا 1 پیمانه
وانیل 8/1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 5/1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق م
رنده پوست لیمو ترش کمی
مواد شربت :
شکر 3 پیمانه
آب 3 پیمانه
جوهر لیمو کمی
کیک روالی - دوشنبه 9/5/96
تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و با شکر حدود 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا به صورت کرم دربیاید. سپس آرد سمولینا را به همراه آرد سفید و بکینگ پودر و وانیل به مایع اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حال ماست و روغن را نیز افزوده و کمی نیز پوست رنده شده لیمو برای اسانس به مواد اضافه می کنیم. اکنون قالب را اسپری روغن زده و مواد را داخل قالب می ریزیم و حدود 45 تا 50 دقیقه درون طبقه وسط فر با دمای 190 درجه می گذاریم تا آماده شود. در این فاصله آب و شکر را برای تهیه شهد می گذاریم تا غلیظ شود و برای اینکه شکرک نزد کمی جوهرلیمو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا شهد کاملا سرد شود. اکنون کیک داغ را از فر خارج کرده و شهد سرد را روی آن ریخته و به مدت 2 ساعت زمان می دهیم تا کیک خنک شود. حال آن را برش زده و کنار چای سرو می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها