خانم بخشی - آموزش کوفته کبابی با سس گشنیز 960507

     

خانم بخشی - آموزش کوفته کبابی با سس گشنیز 960507

امتیاز کاربران :**/*9
ضعیفعالی 
960507ash
خانم بخشی - آموزش تهیه کیک آلبالو با پنیر 960329

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 مواد لازم کوفته کبابی 960507
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
آرد گندم 2/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری 1 پیمانه
مواد سس :
استاک گوشت 1 پیمانه
کره 1 ق س
آرد الک شده 2 ق س
گشنیز خرد شده 100 گرم
خامه صبحانه 30 گرم
کوفته کبابی - شنبه 7/5/96
ابتدا گوشت چرخکرده را با تخم مرغ و پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و یک عدد فلفل دلمه رنده شده مخلوط می کنیم و پس از افزودن یک دوم پیمانه آرد، مواد را خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند، سپس مواد کوفته کبابی را به سیخ چوبی می کشیم و در آرد سوخاری می غلتانیم و در تابه چرب شده، کباب چوبی ها را چیده و مرتب می چرخانیم تا خوب مغز پخت شود.
برای آماده کردن سس کوفته کبابی، ابتدا کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب می کنیم و دو قاشق سوپخوری آرد را در کره تفت می دهیم. سپس استاک گوشت را افزوده و مرتب هم می زنیم تا غلظت بگیرد و در آخر نمک، فلفل و گشنیز خرد شده را هم افزوده و زیر حرارت را خاموش می کنیم، از سس گرم یک قاشق داخل خامه ریخته و پس از گرم کردن خامه، سس را با خامه مخلوط می کنیم و کوفته کبابی های آماده شده را داخل ظرف سرو چیده و با سس گشنیز آماده شده سرو می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها