آقای زنجانی - آموزش تهیه سوشی 960424

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
960424ash
آقای زنجانی - آموزش تهیه سوشی 960424

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

سوشی - شنبه 24/04/96
برنج را باید به صورت شفته دربیاید و برای پخت از برنج خرد یا برنج ژاپنی استفاده می کنیم و به صورت کته می پزیم. حال چوب های سیخی را با کمک سلفون به صورت یک صفحه مربع درمی آوریم و روی آن یک ورق از جلبک ها را می گذاریم و با کمک دست روی آن را با برنج می پوشانیم و به صورت فشرده درمی آوریم. فقط این نکته را در نظر داشته باشیم که برنج باید خنک شده باشد. حال در وسط کار روی برنج از خیار و هویج خلالی شده یا بنا به سلیقه از کدو یا بادمجان سرخ شده استفاده کرده و بعد ماهی سالامون دودی که بسیار نازک برش خورده می چینیم و در صورت دلخواه کمی سس مایونز نیز می زنیم و بعد با کمک صفحه چوبی شروع به رول کردن می کنیم. و با کمک دست فشار می دهیم و چند بار از جهت های مختلف کار را رول می کنیم. سپس آن را برش زده و با استفاده از ترکیب سس سویا و زنجبیلی که با سرکه مزه دار شده و واسابی یا همان سس فلفل، سسی را آماده کرده و سوشی را داخل سس زده و میل می کنیم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها