آقای ماکیانی - طرز تهیه کوفته کباب لبنانی 960420

امتیاز کاربران :**/*10
ضعیفعالی 
960420ash
آقای ماکیانی - طرز تهیه کوفته کباب لبنانی 960420

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

کوفته کباب لبنانی - سه شنبه 20/4/96
ابتدا جعفری و پیاز و سیر را داخل غذاساز می ریزیم تا خوب مخلوط شود و بعد از آن گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی را افزوده و به همراه ادویه های مخلوط (فلفل سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، هل، دارچین، جوزهندی، سماق و..) مجدد ترکیب می کنیم و یک عدد نان تست خیس خورده را نیز به الباقی مواد می افزاییم تا خوب مخلوط شوند. اکنون مواد مخلوط شده را به اندازه ای حدودا کمتر از 100 گرم به سیخ چوبی می کشیم و درون تابه ای که روی حرارت گذاشته و کمی روغن کنجد به آن اضافه کرده ایم طبخ می کنیم. برای تهیه سس تاهینی که روی این کباب طعم خوبی می دهد باید کنجد بو داده را با روغن زیتون و نمک و روغن کنجد را داخل غذاساز بریزیم و بگذاریم به قدری با هم مخلوط شود که حالت خمیر را پیدا کند. سپس یک فنجان از این خمیر را با نصف فنجان آب لیمو ترش و نمک و 2 حبه سیر و جعفری و یک مقدار آب خنک ترکیب کنیم و روی این کباب استفاده کنیم.download

 

...

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها