خانم نقیان - آموزش تهیه دسر رومانف 960415

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960415ash
خانم نقیان - آموزش تهیه دسر رومانف 960415

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

برای مشاهده ویدیو به قسمت گالری ویدیو مراجعه فرمایید

 

 

 
download
مواد لازم دسر رومانف 960415
شیر 2 لیوان
خامه 200 گرم
نشاسته ذرت 2 ق غ
شکر 100 گرم
وانیل 2/1 ق چ
موز 2 عدد
پودر ژلاتین 5/1 ق چ
آب سرد 4/1 پیمانه
دسر رومانف - پنجشنبه 15/4/96
نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل می کنیم و بقیه شیر و شکر و وانیل را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا وقتی شیر جوش بیاید سریع و مداوم هم می زنیم تا آرد گوله نشود. بعد از 5 تا 10 دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کرده ایم یا به صورت نگینی خرد کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم و خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا از حرارت بیفتد. در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
نکته: به جای موز می توانید از انواع میوه مثل انبه و هلو و زردآلو و آناناس استفاده کنید.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها