خانم محمد لو - آموزش تهیه ته چین گوشت و برگ چغندر 960412

     

خانم محمد لو - آموزش تهیه ته چین گوشت و برگ چغندر 960412

امتیاز کاربران :**/*28
ضعیفعالی 
960412ashp
خانم محمد لو - آموزش تهیه ته چین گوشت و برگ چغندر 960412

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

downloadمواد لازم ته چین گوشت و برگ چغندر 960412
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سیر 2 حبه
روغن سرخ کردنی 3 ق س
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
جوز هندی کمی
پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

ته چین گوشت و برگ چغندر - دوشنبه 12/4/96
ابتدا درون تابه کمی روغن ریخته پیازها را خرد کرده و کمی تفت می دهیم در صورت تمایل می توانیم کمی نیز سیر اضافه کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم و نمک و فلفل نیز افزوده و بعد از آن برگ های چغندر را خرد کرده و تابه می افزاییم و درب آن را می بندیم تا با حرارت ملایم کمی بپزد. سیب زمینی ها را می پزیم در حدی که زیاد نرم نشود و پوست آن ها را گرفته و با چاقو به صورت حلقه حلقه برش می زنیم. کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و یک لایه سیب زمینی حلقه می چینیم و روی آن یک لایه از مخلوط چغندر و گوشت می ریزیم و مجدد لایه بعدی سیب زمینی و همینطور تا انتهای مواد را می چینیم. اکنون تخم مرغی را داخل ظرف شکسته و با شیر و کمی جوز هندی مخلوط می کنیم و به صورت سس روی موادمان می ریزیم و درون فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه می گذاریم بعد از فر خارج کرده و روی آن پنیر ریخته و مجدد بین 10 تا 15 دقیقه درون فر می گذاریم.

 



اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها