خانم احدی آموزش پای خرما 960331

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
960331ash
خانم احدی آموزش پای خرما 960331

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 
 
مواد لازم پای خرما 960331
کره 75 گرم
شکر 75 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 100 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل 4/1 ق چ
دارچین و گل سرخ 5/1 ق چ
خرما 320 گرم
مواد رویه :
خامه 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 50 گرم
گردو 50 گرم
پودر نارگیل 35 گرم
نشاسته ذرت 25 گرم
وانیل 8/1 ق چ
پای خرما - چهارشنبه 31/3/96
کره و شکر را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و وانیل را بیفزایید. سپس مخلوط آردها و بکینگ پودر را اضافه کرده و یک دور هم زده تا مواد مخلوط شود. سپس قالب 28 سانتی پای را چرب کرده و مواد را ریخته و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده روی آن را دارچین و گل سرخ و خرمای هسته گرفته ریخته و بعد مواد رویه که مخلوطی از تخم مرغ و شکر و نشاسته ذرت و وانیل بود را روی مواد ریخته و در نهایت روی آن را با پودر نارگیل و گردوی خرد شده بپوشانید و مجدد درون فر به دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه دیگر قرار دهید و بعد از خنک شدن از قالب جدا کرده و در صورت تمایل روی آن را با گلسرخ تزئین کنید.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها