سید مهدی حسینی - خورش دال بامیه 960330

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960330ash
سید مهدی حسینی - خورش دال بامیه 960330

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 
 
مواد لازم خورشت دال بامیه 960330
دال عدس 2 پیمانه
بامیه 500 گرم
جعفری خرد شده 200 گرم
گوجه فرنگی پوره شده 4 عدد
پیاز 1 عدد
لیمو ترش 2 عدد
زردچوبه 1 ق م
زعفران 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن گیاهی به میزان لازم
خورشت دال بامیه - سه شنبه 30/3/96
ابتدا دال عدس را داخل قابلمه ریخته درب قابلمه را می گذاریم تا با کمی آب بپزد. وقتی شروع به پخت کرد کف روی آن را برمی داریم. حال تابه را روی حرارت گذاشته کمی روغن داخل آن ریخته و پیاز را خرد کرده و می گذاریم تا سبک شود . بعد بامیه ها را به پیازها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا موقع پخت وا نرود. البته حرارت کم باشد. گوجه فرنگی را به صورت پوره درشت تر درمی آوریم. زیر تابه را خاموش کرده و کمی را داخل آب خورش ریخته و کمی را نیز به درون تابه ریخته تا بامیه هایمان نیز مزه بگیرد. کمی نمک و فلفل و زردچوبه نیز به بامیه ها اضافه می کنیم. اکنون مواد داخل تابه را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس پوره گوجه را داخل تابه ای که کمی آغشته به روغن است میریزیم تا کمی تفت بخورد. بعد آن را به درون قابلمه می ریزیم. این خورش نیاز به هم زدن ندارد اگر خواستیم این کار را انجام دهیم از کناره ها انجام می دهیم. حالا جعفری ریز شده را به مواد اضافه می کنیم. در انتها نیز میزان نمک و فلفل آن را اندازه کرده و مقداری آب لیموی تازه به آن افزوده و بعد از اینکه جا افتاد آن را سرو می کنیم.


اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها