خانم بخشی - آموزش تهیه کیک آلبالو با پنیر 960329

امتیاز کاربران :**/*28
ضعیفعالی 
960329ash
خانم بخشی - آموزش تهیه کیک آلبالو با پنیر 960329

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کیک آلبالو و پنیر 960329
آرد 2 پیمانه
شکر 150 گرم
نمک 8/1 ق چ
کره 100 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
ماست 2/1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 ق چ
خلال بادام مقداری
مواد پنیری کیک:
پنیر خامه ای 150 گرم
شکر 4/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 ق س
آلبالو بدون هسته 1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 ق س
کیک آلبالو و پنیر - دوشنبه 29/3/96
ابتدا آرد گندم الک شده را با مقدار کمی نمک داخل ظرفی ریخته و شکر و بکینگ پودر را نیز افزوده و مخلوط می کنیم و کره سرد یخچالی را که خرد کرده ایم به مواد خشک اضافه کرده و با نوک انگشتان با هم ترکیب می کنیم تا به حالت شنی دربیاید. بعد مقدار کمی از مواد را کنار می گذاریم. حال ماست و تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم و با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط می کنیم. برای تهیه مواد میانی کیک، تخم مرغ را با پنیر خامه ای و شکر و آرد الک شده و نشاسته ذرت و آلبالوی هسته گرفته مخلوط می کنیم. اکنون قالب کمربندی را چرب کرده و مواد اصلی کیک را داخل قالب ریخته، وسط مواد حفره ای ایجاد می کنیم و مواد میانی را داخل حفره می ریزیم به صورتی که به دیواره ها مالیده نشود. سپس مواد خشکی را که کنار گذاشته بودیم روی مواد میانی و سطح کیک ریخته و چند ضربه به کف قالب وارد می کنیم تا هوای آن خارج شود و آن را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. سپس زمان می دهیم تا کیک کاملا خنک شود و آن را درون یخچال نگهداری می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها