خانم کامیار - آموزش شامی پوک 960324

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
960324ash
خانم کامیار - آموزش شامی پوک  960324

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم شامی پوک 960324
گوشت مغز ران 350 گرم
نخود 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
زعفران سائیده شده 2/1 ق چ
بکینگ پودر 2 ق چ
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
سبزی خشک معطر 1 ق س
ماست 5/1 ق س
نمک به میزان لازم
شامی پوک - چهارشنبه 24/3/96
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و همراه با پیاز در ظرفی روی حرارت ملایم گذاشته تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس نخود را شسته پوست سیب زمینی را گرفته تا کمی نمک و مقداری آب بگذارید بپزد به طوری که بعد از پختن آب نداشته باشد. گوشت را یکبار چرخ کنید، تخم مرغها را در ظرفی شکسته کمی هم زده و بکینگ پودر را همراه با کمی نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید. زعفران سائیده شده را در کمی آب حل کنید و همراه با سبزی معطر به تخم مرغ اضافه کنید؛ مایه گوشت و نخود را که کاملا سرد شده داخل مایه تخم مرغ اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید. در تابه ای روغن فراوان ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود. آن گاه روی یک نعلبکی را پارچه نازکی کشیده ته پارچه را در دست جمع کنید و دست را با کمی ماست زده شده مرطوب کنید. از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و روی پارچه که به نعلبکی کشیده اید به صورت دایره باز کنید به طوری که اطراف دایره از وسط آن کمی نازکتر باشد و با انگشت وسط شامی را سوراخ کنید. بعد آن را به دست دیگر برگردانده و با احتیاط در روغن کاملا داغ انداخته به طوری که روغن روی شامی را بپوشاند و دو طرف شامی را سرخ کنید. سپس آن را در صافی گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود. شامی ها را در ظرف سرو ریخته و با لیموترش و جعفری تزیین کنید. اگر شامی درون روغن وا رفت 1 عدد تخم مرغ اضافه کنید و اگر مایه شل بود کمی آرد نخودچی به مایه بیفزایید..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها