خانم حسینی - آموزش پخت نان سارکو 960313

     

خانم حسینی - آموزش پخت نان سارکو 960313

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960313ash
خانم حسینی - آموزش پخت نان سارکو  960313

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

برای مشاهده ویدیو به قسمت گالری ویدیو مراجعه فرمایید

download

 

 

مواد لازم نان سارکو 960313
آرد 225 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
مایه خمیر 2 ق چ
نمک 1 ق چ
پنیر خامه ای 100 گرم
سبزی معطر 1 ق س
پیازچه 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
کره 25 گرم
شیر 150 میلی لیتر
روغن به میزان لازم
نان سارکو - شنبه 13/3/96
ابتدا تخم مرغ، نمک، شیر، کره نرم شده، بکینگ پودر با خمیر مایه را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. پیازچه را نیز اضافه کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه نموده، مخلوط نمایید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. خمیر را 10 الی 12 دقیقه ورز داده و صد بار ضربه بزنید. خمیر را جمع کرده و روی آن علامت + ایجاد کنید. کف ظرفی را کمی آرد بریزید خمیر را روی آن قرار دهید روی خمیر را بپوشانید. روی ظرف حوله ای قرار دهید و در جایی گرم مانند داخل کابینت به مدت 2 ساعت بگذارید تا خمیر عمل بیاید و حجم آن دو برابر گردد. خمیر را برداشته و کمی ورز دهید تا گاز داخل خمیر خارج شود سپس به دو نیم تقسیم کرده و چانه کنید. یک به یک چانه ها را برداشته و کمی باز کنید در مرکز آن نیمی از پنیر و سبزی را قرار دهید و مجدد چانه کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی خمیر را با کیسه فریزر پوشانده به مدت 10 الی 15 دقیقه استراحت دهید. فر را با حرارت 175 درجه به مدت 5 دقیقه گرم کنید و بعد فر را خاموش کرده خمیر را بعد از استراحت دوم با 2 قاشق شیر و 1 قاشق روغن مایع با فرچه رومال کنید. خمیر را داخل فر گرم شده خاموش به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا خمیر خوب عمل بیاید. فر را با حرارت 175 درجه روشن کنید و 30 دقیقه زمان دهید تا نان بپزد. از زمان روشن کردن فر تا پخت کامل کف فر ظرفی فلزی محتوی آب جوش قرار دهید تا داخل فر بخار داشته باشد.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها