خانم طوسی فر - آموزش نان زعفرانی کره و مربا 960311

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
960311ash
خانم طوسی فر - آموزش نان زعفرانی کره و مربا 960311

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

 مواد لازم نان زعفرانی کره و مربا 960311
شکر 40 گرم
آب 1 پیمانه
خمیر مایه 1 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 ق چ
روغن مایع 40 گرم
آرد 400 گرم
زعفران 2 ق س
کره سرد برای داخل نان 15 قطعه
مارمالاد به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
مغزآفتابگردان با کدو برای تزیین
نان زعفرانی کره و مربا - پنجشنبه 11/3/96
شکر و آب و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا عمل بیاید. بقیه مواد به جز آرد را مخلوط کرده و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست بیاید. 10 دقیقه ورز می دهیم سپس با پوشش استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. بعد پف خمیر را گرفته یک چانه 150 گرمی برداشته با وردنه بازمی کنیم کف قالب قرار می دهیم. گلوله های 25 گرمی برداشته وسط آن یک قطعه کره و مقداری مربا قرار داده و دور تا دور قالب چیده و وسط آن مربا می ریزیم. 20 دقیقه استراحت داده و بعد رومال زده و داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها