خانم امیری آموزش ترافل خرما 960307
![]() |
خانم امیری آموزش ترافل خرما 960307 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
مواد لازم ترافل خرمایی 960307
خرما 200 گرم
مغز گردو 50 گرم
گلاب 1 ق س
کره 50 گرم
کیک ساده 100 گرم
مارمالاد 70 گرم
پودر نارگیل به میزان لازم
پودر پسته به میزان لازم
ترافل خرمایی - یکشنبه 7/3/96
ابتدا هسته و پوستهای خرما را جدا کرده و خرما را با پشت قاشق خوب له کنید. بعد مغز گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. سپس کره را ذوب کرده و به همراه گلاب و مارمالاد به مواد افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس خرده های کیک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا مواد شکل خمیری به خود بگیرد. در این مرحله به اندازه یک فندق درشت از مواد را برداشته و در دست گرد کنید و بعد در پودر نارگیل بغلطانید و ترافل های آماده را در کاغذ مخصوص شکلات قرار دهید و با پودر پسته تزئین کنید...