خانم امیری آموزش ترافل خرما 960307

امتیاز کاربران :**/*13
ضعیفعالی 
960307ash
  خانم امیری آموزش ترافل خرما 960307

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم ترافل خرمایی 960307
خرما 200 گرم
مغز گردو 50 گرم
گلاب 1 ق س
کره 50 گرم
کیک ساده 100 گرم
مارمالاد 70 گرم
پودر نارگیل به میزان لازم
پودر پسته به میزان لازم
ترافل خرمایی - یکشنبه 7/3/96
ابتدا هسته و پوستهای خرما را جدا کرده و خرما را با پشت قاشق خوب له کنید. بعد مغز گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. سپس کره را ذوب کرده و به همراه گلاب و مارمالاد به مواد افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس خرده های کیک را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا مواد شکل خمیری به خود بگیرد. در این مرحله به اندازه یک فندق درشت از مواد را برداشته و در دست گرد کنید و بعد در پودر نارگیل بغلطانید و ترافل های آماده را در کاغذ مخصوص شکلات قرار دهید و با پودر پسته تزئین کنید...

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها