آقای زنجانی - آش بلغور شهر تبریز 960306

     

آقای زنجانی - آش بلغور شهر تبریز 960306

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
960306ash
آقای زنجانی - آش بلغور شهر تبریز 960306

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم آش بلغور تبریزی 960306
آب گوشت 5/1 لیتر
ماهیچه 1 عدد
نخود 3/1 پیمانه
پیاز داغ 15 گرم
لوبیا چیتی 3/1 پیمانه
بلغور گندم 1 پیمانه
عدس 2 پیمانه
برنج 1 پیمانه
سبزی خرد شده 400 گرم
زردچوبه 1 ق چ
تخم گشنیز 1 ق چ
روغن مایع به میزان لازم
کشک غلیظ 500 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کوفته ریزه تعدادی برای تزئین
سیر داغ مقداری برای تزئین
نعنا داغ مقداری برای تزئین
آش بلغور تبریزی - شنبه 6/3/96
کلیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ابتدا نخود را درون قابلمه ریخته و آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و گوشت را تکه تکه کرده و به همراه دو سوم از پیاز داغ می گذاریم تا بپزد. وقتی گوشت پخت آن را خارج کرده و ریش ریش کرده و دوباره به قابلمه می ریزیم. بعد از حدود 5/1 ساعت بلغور و لوبیا چیتی را اضافه کرده و با حرارت کم می گذاریم تا بپزد. بعد از یک ساعت دیگر عدس و برنج را می افزاییم و بعد از گذشت تقریبا یک ساعت دیگر سبزی را افزوده و نمک و فلفل و الباقی پیاز داغ را اضافه می کنیم. زردچوبه و پودر گشنیز را به صورت جداگانه درون روغن تفت می دهیم و به آش می افزاییم و 15 تا 20 دقیقه زمان می دهیم تا جا بیفتد. در 10 دقیقه آخر کشک را هم به آش اضافه می کنیم. برای تزئین روی آش از سیر داغ و نعنا داغ و گوشت ریزه می توان استفاده کرد. برای پخت این آش حدود 5/4 ساعت وقت نیاز است.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظرات   

 
0 #1 امیر 1396-03-11 22:12
سلام
فیلم مربوطه اشتباه است و مربوط به آقای زنجانی و آش نمی باشد
با تشکر
سلام ممنون اصلاح میشود
نقل قول
 

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها