خانم کامیار - آموزش شیرینی گینگ مات 960303

امتیاز کاربران :**/*15
ضعیفعالی 
960303ash
خانم کامیار - آموزش شیرینی گینگ مات 960303

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم لیگمات 960303
آرد 2 پیمانه
نشاسته ذرت 3 ق س
مخمر فوری 1 ق س
شکر 2 ق س
شیر خشک 3 ق س
ماست 4/1 پیمانه
نمک 8/1 ق چ
روغن 3 ق س
آب ولرم به میزان لازم
پودر هل 2/1 ق چ
پودر پسته به میزان لازم
مواد شربت :
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
زعفران دم کرده 1 ق س
گلاب 2 ق س
آبلیمو 1 ق س
لگیمات - چهارشنبه 3/3/96

تمام مواد خشک شامل آرد، نشاسته ذرت، مخمر فوری، شیرخشک، پودر هل و نمک را در ظرفی ریخته وسط مواد را گود کرده و روغن را همراه با ماست و آب ولرم اضافه کرده و هم بزنید. آب را کم کم اضافه کنید تا حدی که غلظت مانند مایه کیک شود. در این مرحله روی خمیر را پوشانده و 3 ساعت استراحت دهید. سپس روغن را داخل قابلمه ریخته به حدی که حالت شناور داشته باشد و از مایه خمیر با کمک قاشق درون روغن ریخته تا دو طرف سرخ شود. سپس داخل آبکش میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود. حال شیریرنی ها را درون شیره سرد گذاشته و مخلوط کنید. می توانید این شیرینی را با شیره خرما یا شربت سرو کنید و در انتها روی آن پودر پسته بریزید. برای تهیه شربت هم مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و به غلظت عسل برسد.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها