خانم تندرو - آموزش - آموزش تهیه خمیر شکلاتی گاناش 960231

     

خانم تندرو - آموزش - آموزش تهیه خمیر شکلاتی گاناش 960231

امتیاز کاربران :**/*10
ضعیفعالی 
960231ash
خانم تندرو - آموزش - آموزش تهیه خمیر شکلاتی گاناش 960231

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

 مواد لازم گاناش جهت تزیین کیک و تارت 960231
شکلات تخته ای سفید 100 گرم
خامه 25 گرم
مواد لازم تارت :
خامه 25 گرم
شکلات 100 گرم
آب پرتقال 2 ق چ
گردو 1 ق س
گاناش جهت تزیین کیک و تارت - یکشنبه 31/2/96
خامه را روی حرارت ملایم قرار داده و وقتی ریزجوش شد از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود بعد از اینکه به دمای محیط رسید قابل استفاده برای کاور انواع کیک می باشد. در صورتی که برای فیلینگ تارت تمایل به استفاده داشتید به مخلوط خامه و شکلات آب پرتقال افزوده و در صورت تمایل پودر کاکائو اضافه کرده و در نهایت داخل تارت های از قبل پخته شده را با مواد پر کنید.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها