آقای زنجانی - خورشت چاقاله و گوجه سبز 960223

     

آقای زنجانی - خورشت چاقاله و گوجه سبز 960223

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960223ash
آقای زنجانی - ]موزش خورش چاقاله و گوجه سبز 960223

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم خورشت چغاله و گوجه سبز 960223
گوشت گوسفندی یا مرغ 750 گرم
چغاله بادام 400 گرم
گوجه سبز 400 گرم
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
جعفری خرد شده 500 گرم
نعناع خرد شده 200 گرم
سیر 2 حبه
آب 6 پیمانه
رب انار ترش 1 ق غ
زعفران دم کرده 1 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
خورشت چاقاله و گوجه سبز - شنبه 23/2/96

ابتدا درون قابلمه کمی روغن می ریزیم و پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود. در این فاصله جعفری و نعنا تازه خرد شده را به صورت جدا درون تابه ای تفت می دهیم. حال سیر را به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم. گوشت خورشتی شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا تفت بخورد. حال آب را افزوده و کمی زردچوبه می زنیم و در ظرف را می بندیم تا گوشت نیم پز شود. اکنون سبزی تفت خورده را به قابلمه اضافه می کنیم. و چاقاله را با رب انار تفت می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و حدود یک ساعت و نیم زمان می دهیم تا بپزد. حال گوجه سبز و ادویه و زعفران را به خورشت می افزاییم و 20 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا خورش جا بیفتد. برای پخت این غذا تقریبا 3 ساعت زمان نیاز داریم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


کد امنیتی
تغییر کد امنیتی

محبوب ترین ها