آقای زنجانی - خورشت چاقاله و گوجه سبز 960223

     

آقای زنجانی - خورشت چاقاله و گوجه سبز 960223

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960223ash
آقای زنجانی - ]موزش خورش چاقاله و گوجه سبز 960223

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم خورشت چغاله و گوجه سبز 960223
گوشت گوسفندی یا مرغ 750 گرم
چغاله بادام 400 گرم
گوجه سبز 400 گرم
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
جعفری خرد شده 500 گرم
نعناع خرد شده 200 گرم
سیر 2 حبه
آب 6 پیمانه
رب انار ترش 1 ق غ
زعفران دم کرده 1 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
خورشت چاقاله و گوجه سبز - شنبه 23/2/96

ابتدا درون قابلمه کمی روغن می ریزیم و پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود. در این فاصله جعفری و نعنا تازه خرد شده را به صورت جدا درون تابه ای تفت می دهیم. حال سیر را به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم. گوشت خورشتی شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا تفت بخورد. حال آب را افزوده و کمی زردچوبه می زنیم و در ظرف را می بندیم تا گوشت نیم پز شود. اکنون سبزی تفت خورده را به قابلمه اضافه می کنیم. و چاقاله را با رب انار تفت می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و حدود یک ساعت و نیم زمان می دهیم تا بپزد. حال گوجه سبز و ادویه و زعفران را به خورشت می افزاییم و 20 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا خورش جا بیفتد. برای پخت این غذا تقریبا 3 ساعت زمان نیاز داریم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها