خانم قطبی نژاد - کباب علی نازیک ترکیه 960221

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960221ash
خانم قطبی نژاد - کباب علی نازیک ترکیه 960221

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کباب علی نازیک ترکیه 960221
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای از هر رنگ 1 عدد
گوجه کباب شده 4 عدد
سبزی جعفری به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
روغن نصف لیوان
کباب علی نازیک ترکیه - پنجشنبه 21/2/96
ابتدا پیاز را سرخ میکنیم و سیر ریز خرد یا رنده کرده را به آن اضافه میکنیم و رب و ادویه را اضافه میکنیم وکمی تفت میدهیم تا رب خوب رنگ باز کند . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم . گوجه کبابی راخردکرده و روی گوشت میریزیم و میگذاریم کمی دم بکشد و گوشت جا بیفتد و در آخر فلفل دلمه ایهای کبابی را که فیله کرده و نگینی خرد کرده ایم اضافه میکنیم . نمک را در پایان میریزیم. چون اگر از اول بریزیم باعث سفت شدن و نپختن گوشت میشود .
برای تهیه سس : مخصوص این غذا ابتدا بادمجان ها نگینی خرد میکنیم و با سیر رنده یا ریز خرد شده و ادویه ها و نمک و ماست اضافه میکنیم . سس خوشمزه ما هم آماده است.
نکته1: همه فلفل ها و پیاز و سیر راداخل مایه گوشتی نریزید و کمی ازآن را برای تزئین نگهدارید.
نکته2: سبزی جعفری فقط برای تزئین به کار میرود.
نکته 3: میتوانید ازقارچ کبابی هم درپخت این غذا استفاده کنید.
نکته 4: بادمجانها را بعد از کباب کردن داخل مشمع فریزر قرار دهید تا پوست آن کنده شود.
نکته5: حتما باید گوجه و فلفل ها را پوست بگیریم و فیله کنیم . این غذا بسیار خوشمزه است و با وجود پخت آسانی که دارد فوق العاده لذیذ و خاص است ..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا