خانم قطبی نژاد - کباب علی نازیک ترکیه 960221

     

خانم قطبی نژاد - کباب علی نازیک ترکیه 960221

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
960221ash
خانم قطبی نژاد - کباب علی نازیک ترکیه 960221

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم کباب علی نازیک ترکیه 960221
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای از هر رنگ 1 عدد
گوجه کباب شده 4 عدد
سبزی جعفری به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
روغن نصف لیوان
کباب علی نازیک ترکیه - پنجشنبه 21/2/96
ابتدا پیاز را سرخ میکنیم و سیر ریز خرد یا رنده کرده را به آن اضافه میکنیم و رب و ادویه را اضافه میکنیم وکمی تفت میدهیم تا رب خوب رنگ باز کند . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم . گوجه کبابی راخردکرده و روی گوشت میریزیم و میگذاریم کمی دم بکشد و گوشت جا بیفتد و در آخر فلفل دلمه ایهای کبابی را که فیله کرده و نگینی خرد کرده ایم اضافه میکنیم . نمک را در پایان میریزیم. چون اگر از اول بریزیم باعث سفت شدن و نپختن گوشت میشود .
برای تهیه سس : مخصوص این غذا ابتدا بادمجان ها نگینی خرد میکنیم و با سیر رنده یا ریز خرد شده و ادویه ها و نمک و ماست اضافه میکنیم . سس خوشمزه ما هم آماده است.
نکته1: همه فلفل ها و پیاز و سیر راداخل مایه گوشتی نریزید و کمی ازآن را برای تزئین نگهدارید.
نکته2: سبزی جعفری فقط برای تزئین به کار میرود.
نکته 3: میتوانید ازقارچ کبابی هم درپخت این غذا استفاده کنید.
نکته 4: بادمجانها را بعد از کباب کردن داخل مشمع فریزر قرار دهید تا پوست آن کنده شود.
نکته5: حتما باید گوجه و فلفل ها را پوست بگیریم و فیله کنیم . این غذا بسیار خوشمزه است و با وجود پخت آسانی که دارد فوق العاده لذیذ و خاص است ..

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها