خانم کامیار - دلمه پیاز 960220

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960220ash
خانم کامیار - دلمه پیاز 960220

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم دلمه پیاز برشته 960220
پیاز بزرگ 3 عدد
گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
خمیر نان باگت 1 پیمانه
شیر 2/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بیکن گوساله به تعداد لازم
پنیر چدار 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم
دلمه پیاز برشته - چهارشنبه 20/2/96

ابتدا سر و ته پیازها را برش داده و پوست آن را جدا کنید. یک برش عمودی از یک قسمت پیاز تا قسمت وسط پیاز بزنید و آن را داخل آب جوش قرار دهید به مدت تقریبا 10 دقیقه بعد از این مدت، لایه به لایه پیازها را از هم جدا کنید و کنار بگذارید. مغز وسط پیاز را رنده کرده و همراه با گوشت، سیر له شده، خمیر نان باگت که در شیر قرار داده ایم و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. از مایه به اندازه یک نارنگی برداشته و یک تکه پنیر چدار وسط مواد قرار می دهیم سپس بیکن (از قبل باید کمی با روغن زیتون چرب شده باشد) را دور پیاز می پیچیم و با سیخ چوبی آن را ثابت می کنیم و در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا برشته و سرخ شود.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها