خانم کامیار - دلمه پیاز 960220

     

خانم کامیار - دلمه پیاز 960220

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
960220ash
خانم کامیار - دلمه پیاز 960220

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم دلمه پیاز برشته 960220
پیاز بزرگ 3 عدد
گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
خمیر نان باگت 1 پیمانه
شیر 2/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بیکن گوساله به تعداد لازم
پنیر چدار 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم
دلمه پیاز برشته - چهارشنبه 20/2/96

ابتدا سر و ته پیازها را برش داده و پوست آن را جدا کنید. یک برش عمودی از یک قسمت پیاز تا قسمت وسط پیاز بزنید و آن را داخل آب جوش قرار دهید به مدت تقریبا 10 دقیقه بعد از این مدت، لایه به لایه پیازها را از هم جدا کنید و کنار بگذارید. مغز وسط پیاز را رنده کرده و همراه با گوشت، سیر له شده، خمیر نان باگت که در شیر قرار داده ایم و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. از مایه به اندازه یک نارنگی برداشته و یک تکه پنیر چدار وسط مواد قرار می دهیم سپس بیکن (از قبل باید کمی با روغن زیتون چرب شده باشد) را دور پیاز می پیچیم و با سیخ چوبی آن را ثابت می کنیم و در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا برشته و سرخ شود.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


کد امنیتی
تغییر کد امنیتی

محبوب ترین ها