جوجه چینی و سوپ قارچ و ذرت -آقای پاکروان 960131

امتیاز کاربران :**/*17
ضعیفعالی 
bekhanesal-00001
جوجه چینی و سوپ قارچ و ذرت -آقای پاکروان 960131

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

جوجه چینی - پنجشنبه 31/1/96

فیله ها را شسته و آماده کرده و مقداری روغن را درون تابه می ریزیم تا گرم شود. حال سفیده تخم مرغ را هم می زنیم تا کف کند و بعد مقداری روغن و آرد را مخلوط می کنیم و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و نمک و فلفل و بکینگ پودر را نیز می افزاییم تا سس بنیه مهیا شود. حال فیله ها را داخل سس زده و بعد سرخ می کنیم.

مواد لازم جوجه چینی 960131
فیله مرغ 10 عدد
آرد 1 پیمانه
روغن 1 لیتر
بکینگ پودر 1 ق چ
فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
خیار شور 100 گرم
نمک به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز 1 پیمانه






اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا