آموزش پفک گردویی-951219

     

آموزش پفک گردویی-951219

امتیاز کاربران :**/*11
ضعیفعالی 
آموزش پفک گردویی-951219
آموزش پفک گردویی-951219

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

شیرینی پفکی گردویی - پنجشنبه 19/12/95

ابتدا زرده های تخم مرغ و پودر قند را با همزن برقی با دور 2 دستگاه به مدت 25 دقیقه می زنیم. بعد زعفران را اضافه می کنیم. سپس گردوی پودر شده و پودر نارگیل و جوهر لیمو را با هم مخلوط کرده و با مخلوط زرده و پودر قند مخلوط می کنیم. حال مواد را داخل قیف ریخته و از ماسوره درشت استفاده میکنیم. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و با کمک قیف مواد را به اندازه دلخواه روی کاغذ گذاشته و درون فر با دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. در صورت تمایل می توان مغز گردو نیز روی شیرینی قبل از پخت گذاشت.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظرات   

 
+1 #1 حسین ایزدیاری 1396-02-09 18:52
عالی بود مرسی ازتون بابت این شیرینی
نقل قول
 

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها