خانم صادقی -بیسکویت شکلاتی با کرم پسته

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
خانم صادقی -بیسکویت شکلاتی با کرم پسته
خانم صادقی -بیسکویت شکلاتی با کرم پسته

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

بیسکوئیت شکلاتی با کرم پسته - سه شنبه 17/12/95

کره به دمای محیط رسیده و پودر شکر را با همزن برقی در حد مخلوط شدن می زنیم. مواد خشکمان شامل آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و در 3 الی 4 مرحله به مواد اضافه می کنیم و با نوک انگشتان دست آن را ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر توپ های 8 الی 10 گرمی جدا کرده روی توپها را با دست کمی فشار دهید و در سینی فر که درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم چیده و درون فری که از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه در طبقه وسط می گذاریم تا بپزد. نوتلا را با همزن برقی می زنیم تا نرم شود و پودر گردو را به آن افزوده و از این مواد بین دو لایه بیسکوئیت می گذاریم و لبه های آن را به نوتلا آغشته کرده و در پودر پسته یا ترافل رنگی می غلتانیم.

به جای نوتلا نیز می توان از کرم پسته استفاده کرد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها