بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
بیسگویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان
بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد اولیه

سفیده تخم مرغ          ۲ عدد بزرگ
دارچین          به اندازه نوک انگشت
شکر دانه ریز       ۹۰ گرم
گردوی خرد شده       ۵۰ گرم


مواد رویه:
کره       ۵۰ گرم
پودر شکر      ۱۰۰ گرم
شکلات         ۵۰ گرم

بادام سوخته:
شکر       ۴ ق غ
بادام برشته       ۳۵ گرم

طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای میریزیم و با همزن آنقدر هم میزنیم تا سفیده سفت شود. بعد دارچین و شکر را با قاشق اضافه مینماییم و با همزن هم میزنیم. گردو را اضافه میکنیم. مرنگ بدست آمده را با قاشق روی ورقه مومی میگذاریم. با پشت قاشق خیس مرنگ را کمی فشار میدهیم و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر میگذاریم تا زمانیکه خشک شود. برای رویه مرنگ، کره و پودر قند را آنقدر میزنیم تا بصورت کرم صاف و یکدستی شود. بعد درون ظرفی ریخته و روی گاز قرار میدهیم. (روی بخار آب) تا کاملا ذوب شود. سپس از روی گاز برداشته و میگذاریم خنک شود. شکلات را اضافه مینماییم و خوب میزنیم. بعد روی روی مرنگ با قاشق قرار میدهیم و رویش بادام سوخته میگذاریم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها