بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

     

بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
بیسگویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان
بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد اولیه

سفیده تخم مرغ          ۲ عدد بزرگ
دارچین          به اندازه نوک انگشت
شکر دانه ریز       ۹۰ گرم
گردوی خرد شده       ۵۰ گرم


مواد رویه:
کره       ۵۰ گرم
پودر شکر      ۱۰۰ گرم
شکلات         ۵۰ گرم

بادام سوخته:
شکر       ۴ ق غ
بادام برشته       ۳۵ گرم

طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای میریزیم و با همزن آنقدر هم میزنیم تا سفیده سفت شود. بعد دارچین و شکر را با قاشق اضافه مینماییم و با همزن هم میزنیم. گردو را اضافه میکنیم. مرنگ بدست آمده را با قاشق روی ورقه مومی میگذاریم. با پشت قاشق خیس مرنگ را کمی فشار میدهیم و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر میگذاریم تا زمانیکه خشک شود. برای رویه مرنگ، کره و پودر قند را آنقدر میزنیم تا بصورت کرم صاف و یکدستی شود. بعد درون ظرفی ریخته و روی گاز قرار میدهیم. (روی بخار آب) تا کاملا ذوب شود. سپس از روی گاز برداشته و میگذاریم خنک شود. شکلات را اضافه مینماییم و خوب میزنیم. بعد روی روی مرنگ با قاشق قرار میدهیم و رویش بادام سوخته میگذاریم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها