شیرینی نارگیلی دو لایه - خانم احدی

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
شیرینی
شیرینی نارگیلی دو لایه - خانم احدی

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


آرد ۱۷۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ١ عدد
وانیل ۱/۸ ق چ  

مواد رویه:
پودرنارگیل ۲۵۰ گرم
تخم مرغ دوعدد
پودرقند ۴ ق س
عرق بهارنارنج یا گلاب ۲ ق س

طرز تهیه:
کره با رنده پوست لیمو، پودرقند، زرده را با همزن زده تا سبک شود. سپس آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید( احتیاج به همزن نیست) سپس خمیر را بمدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از آن خمیر را به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمتر باز کرده و  بشکل مورد نظر کات زده و در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. پس از آن روی هر کدام از شیرینها با کمک قیف بدون ماسوره کمی مارمالاد توت فرنگی با زرد آلو ریخته، مواد رویه را در دست گرد کرده و به اندازه فندق روی مارمالادها قرار دهید و روی آن ترافل یا نقل رنگی قرار داده مجدداً در فر بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه مواد رویه : تخم مرغ را با پودر قند و پودر نارگیل مخلوط کرده و در نهایت بهار نارنج یا گلاب اضافه کنید تا مواد حال خمیری پیدا کند. در صورت تمایل به جای نارگیل میتوانید از مغزهای دیگر مثل بادام و یا گردو استفاده کنید.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها