چیکن چاسویی-آقایی کسری

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
950922ash
چیکن چاسویی-آقایی کسری

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

چیکن چاپسویی - دوشنبه 22/9/95

ابتدا سینه مرغ را خلالی برش داده و به همراه سفیده تخم مرغ و نمک و نشاسته ذرت که در آب حل شده افزوده و با هم مخلوط می کنیم و سپس مرغ ها را درون روغن سرخ می کنیم. حال درون تابه ای جدا کمی روغن ریخته و سیر و زنجبیل را به همراه هویج خلال شده و کدو و فلفل دلمه ای خلال شده و پودر عصاره مرغ تفت داده و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد مرغهای سرخ شده را به سبزیجات اضافه می کنیم و سویا سس را به آنها افزوده و در آخر نیز قارچ های اسلایس شده را به آنها می افزاییم. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن جوانه ماش و در صورت تمایل کنجد می ریزیم و سرو می کنیم.


 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری تلگرام

نظر شما

نظرات شما پس از بررسی انتشار داده خواهد شد


محبوب ترین ها