مشاهده محتوا

کوفته انار

شیرین حسینی مربی آشپزی / کوفته انار

طرز تهیه:

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل ۱/۲ ق چ

شکر ۳/۴ پیمانه ۱۴۵ گرم

اب پرتقال  ۳/۴ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

ارد ۲،۱/۳ پیمانه ۳۳۰ گرم

بکینگ پودر ۱ ق چ

 

مواد کرم شکلاتی

شیر ۱ پیمانه

شکر ۱/۵ ق س

آرد ۱/۵ ق س

پودر کاکائو ۱ ق مرباخوری

زرده تخم مرغ متوسط ۱ عدد

شکلات ۴۰گرم

کره ۱ ق مربا خوری

در ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه روغن و اب پرتقال را اضافه کنید

ارد و ب پ را باهم مخلوط و الک نمایید در چند مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید

برای تهیه کرم تمام مواد بجز شکلات و کره را مخلوط و روی حرارت بزارید تا به غلظت برسد حال کره و شکلات را بیفزایید

نیمه ی از مایه کیک در قابلمه ریخته و‌کرم شکلات را رویش بریزید و مابقیه مایه کیک را روش بریزید و بمدت ۴۵ دقیقه رو حرارت بزارید تا بپزد.