مشاهده محتوا

رول کرپ اسفناج و پنیر

خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی/ رول کرپ اسفناج و پنیر

مواد لازم:

برای خمیر کرپ

تخم مرغ۳عدد

ارد ۲/۳پ

ماست۱ق س

شیر۱/۴پ

روغن مایع۱/۴پ

نمک ۱ق چ

سیر ۳حبه

فلفل سیاه  و پودرسیر کمی

 

مواد میانی

اسفناج پخته ساطوری ۳۰۰گ

پنیر پیتزا۱۰۰گ

پیاز۱عدد

نمک .فلفل سیاه.اویشن مقداری

پنیر چدار ۴ورق

 

مواد سوخاری

تخم مرغ ۲عدد

پودرسوخاری ۱پ

ارد ۱/۲پ

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با مفتول سیمی یا همزن برقی بزنید تا از لختگی دراید ادویه و نمک ،ماست و شیر را مخلوط کرده به مواداضافه کنید روغن مایع را به مواد اضافه کنید در اخر ارد را بریزید