مشاهده محتوا

آموزش خورشت مسما بادمجان

خانم جوکار مربی آشپزی تهیه خورشت مسما بادمجان را آموزش می دهند

موادلازم:

مرغ 500گرم

بادمجان قلمی کوچک 7عدد

پیاز 1عدد بزرگ

غوره نصف پیمانه

گوجه فرنگی3عدد

رب گوجه فرنگی 1 ق غ

زعفران دم شده3 ق غ

نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدارلازم

دارچین نصف ق چ

آب جوش 2لیوان

 

طرزتهیه:

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت داده و همزمان مرغ تکه شده را اضافه کرده و زمان میدهیم مرغ و پیاز کامل تفت بخورد و طعم پیاز به خورد مرغ برود.

بعد ازآن نمک فلفل قرمز زردچوبه را اضافه کرده تفت میدهیم و رب هم درمواد تفت داده تا رنگدانه های رب باز شود آب جوش را اضافه کرده به مدت نیم ساعت با حرات ملایم زمان داده تا مرغ پخته شود.

بادمجان ها را پوست ودامن کلاهک آن را بزنید وشکم بادمجان را چاک بدهید نمک بپاشید ویک ساعت در آبکش گذاشته وبعد از آن آب کشیده وخشک کنید و با روغن سرخ کنید وگوجه ها را دونیم کرده به همراه  بادمجان سرخ شده و غوره محلول زعفران روی دیگ گذاشته و 15 دقیقه زمان داده تا خورش جابیفتد.