وحیده زمانی مربی آشپزی /1400/6/18

معرفی برنامه

وحیده زمانی مربی آشپزی / نان پوآچا(جیبی)

مواد لازم:

آرد ۳۰۰ گ

شیر ۱۶۰ میلی لیتر

روغن ۶۰ میلی لیتر

خمیر مایه ۶گ

شکر ۱ ق س

نمک ۱/۴ق س

تخم مرغ۱عدد

زرده تخم مرغ۱عدد

خامه ۱ ق س

وانیل ۱/۸ق چ

کنجد و سیاه دانه به میزان لازم

مواد میانی به دلخواه

 

طرز تهیه:

نیمی از شیر، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده روی آن را پوشانده در جای گرم قرار داده تا عمل آید. تخم مرغ، باقی مانده شیر،نمک و روغن مایع را باهمزن دستی بزنید تا یکدست شود، سپس خمیر مایه را اضافه کرده وآرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. حدود ۱۰ دقیقه ورز داده روی آن را پوشانده حدود ۱ساعت استراحت دهید. بعد از این مدت پف خمیر را گرفته و به میزان ۶۰ گرم خمیر هارا چونه کنید.

چونه هارا با وردنه باز کرده با قلم موی مخصوص آشپزی کمی روغن زده خمیر را تا کرده دوباره با روغن رومال زده دوباره خمیر را تا کرده داخل سینی فر گذاشته و مجدد ۲۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.

در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ،خامه و وانیل را  ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها