پریسا عبدی مربی آشپزی 1400/6/17

معرفی برنامه

پریسا عبدی مربی آشپزی / شیرینی مرنگ

مواد لازم:

تخم مرغ 30گرم

پودرشکر 60گرم

نشاسته ذرت(قابل حذف) 5گرم

نمک یک پینچ یا یک قطره آبلیمو یا۱/۴قاشق چایخوری کرم تار تار

اسانس وانیل یا هراسانسی دلخواه ۴_۵ قطره ، یا پودر وانیل ۱,۴ ق چ

رنگ ژله ای به دلخواه چند قطره

 

روش تهیه:

سفیده رو به همراه کرم تارتار با همزن میزنیم‌‌ تا کاملا کف کند سپس شروع به اضافه کردن پودر شکر میکنیم ، پودر شکر را کم کم اضافه میکنیم تا زمانیکه سفیده کاملا فرم بگیرد ، رنگ ژله ای دلخواه را اضافه میکنیم و با ماسوره پایپ میکنیم ، در کمترین دمای فر میزاریم تا مرنگها خشک بشوند.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها