خانم اهری پورمربی آشپزی/ شیرینی مربایی
مواد اوليه:
آرد ۳۰۰گرم
پودرقند ۶۰گرم
کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
عسل ۱ق غ
شیر ۳۰میلی لیتر
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک هشتم ق چ
مارمالاد به مقدار لازم
طرزتهیه:
کره و پودر قند را با همزن برقی می زنیم.
زرده تخم مرغ، وانیل و عسل را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
مواد خشک را با هم مخلوط کرده الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر شیر را اضافه کرده تا مواد منسجم شود.
خمیررا داخل پوشش پلاستیکی به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
بعد خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت دومیلی متر باز میکنیم و به مدت نیم ساعت درفریزر قرار میدهیم.
بعد خمیر را بصورت زوج کاتر زده و یکی از کوکیها را کاتر میزنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای
۱۶۰ درجه فرهای برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از خنک شدن روی کوکی های کاتر خورده پودر قند الک میکنیم و روی سطح کوکی های کاتر نخورده مارمالاد میگذاریم و ...