خانم ذکی زاده مربی آشپزی 99/12/14

معرفی برنامه

خانم ذکی زاده مربی آشپزی آموزش شیرینی محلی گیلانی

مواد لازم :

آرد برنج ۵۰۰گرم

آب ۲ پ

شکر ۴۰۰گرم

عرق هل ۱/۴پ

گلاب  نصف پ

کره ذوب شده ۱۰۰گرم

گردو اسیاب شده۱۰۰گرم

زیره سبز  به میزان لازم

پودر پسته ،پودر گل سرخ  برای تزیین

 

روش تهیه:

شکر اب و عرق هل رو مخلوط و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد پنج دقیقه پایانی گلاب رو اضافه و بعد از به جوش اومدن دوباره حرارت رو خاموش میکنیم، ارد برنج رو الک کرده روی حرارت ملایم ۴۵ دقیقه تا یک ساعت تفت میدیم تا بوی خامی ارد برنج گرفته بشه از روی حرارت برداشته شهد ولرم رو کم کم به خورد ارد میدیم تا یک خمیر یکدست که خیلی شل و نه خیلی خشک حاصل بشه نصف پودر گرد رو اضافه و خوب مخلوط کرده  خمیر شیرینی حاصل رو  رو کف ظرف، سینی یا قالبی که جداره ۲ تا سه سانتی داشته پهن میکنیم با گوشت کوب روی خمیر میکوبیم تا یکدست و منسجم بشه روش رو کره مالی کرده پودر گردو و پودر پسته رو روی سطح حلوا ریخته دوباره روش رو میکوبیم تا مغزیجات روی خمیر به خوردش بره و ...

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها