خانم هژبری مربی آشپزی 99/12/10

معرفی برنامه

خانم هژبری مربی آشپزی / آموزش کوزالاک مانتی غذای ملل

مواد لازم:

خمير يوفكا يك بسته

گوشت چرخ كرده ٢٠٠الي ٢٥٠گرم

پياز يك عدد

فلفل سبز يك عدد

روغن زيتون ٣ ق غ

رب فلفل نصف ق س

رب گوجه نصف ق س

 نمك وفلفل قرمز و سياه به ميزان لازم

ماست چكيده ١/٥پيمانه

سير يك حبه

روغن سرخ كردني به ميزان لازم جهت سرخ كردن يوفكاها

 

طرز تهيه :

خميرهای يوفكا را به شكل مثلث برش زده و بعد از قسمت پهن به سمت نوك مثلث با كمك سيخ چوبي يا ني رول ميكنيم و داخل روغن سرخ ميكنيم

براي تهیه قسمت گوشتي، پياز را خرد كرده و با روغن تفت ميدهيم بعد گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و همچنين فلفل سبز خرد شده و در ادامه رب فلفل و رب گوجه و ادويه هاي ذكر شده را مي افزاييم، ماست و سير را نيز با هم مخلوط مي كنیم، در ادامه در ظرف سرو، يوفكاهاي سرخ شده را مي چينيم و ماست و گوشت را در قسمت مركزي ظرف ريخته و با جعفري تزيين مي كنيم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها