خانم کامیار مربی آشپزی 99/12/9

معرفی برنامه

خانم کامیار مربی آشپزی / حلوای آرد گندم

 

مواد لازم:

آرد گندم یا ارد نان سنگک ٥٠٠ گرم

شكر ٣٥٠ گرم

آب ٥٠٠ ميلي ليتر

روغن مايع و روغن جامد ٣٥٠ گرم

گلاب ١/٤ پ

پودر هل سبز ١ ق.چ

زعفران ساييده شده ١/٢ ق.چ

 

روش تهيه :

ابتدا بايد شكر را كارامل كنيد، شكر را داخل ظرفي ريخته كاملا ان را صاف كرده روي حرارت قرار دهيد و احازه دهيد شكر از كناره هاي ظرف شروع به اب شدن كند

تقريبا ١/٣ شكر كه حل شد آب ، گلاب ، زعفران دم كشيده و پودر هل را اضافه كنيد

براي كارامل كردن شكر بايد حرارت تند و يكنواخت باشد و شكر را نبايد هم بزنيد

شكر از كناره ها ذوب ميشود

وقتي شكر از كناره ها ذوب شد حرارت را كم كنيد تا شكر نسوزد

در اين مرحله كه ١/٣ از شكر كارامل شد ، آب را اضافه كنيد و به هيچ عنوان هم نزنيد

سپس گلاب و هل و زعفران را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا دانه هاي شكر كاملا حل شود

آرد را داخل تابه ريخته روي حرارت قرار دهيد و تفت دهيد

ارد را بايد حدود ١٥ دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد

اگر در اين مرحله ارد زياد و با حرارت بالا تفت داده شود تلخ ميشود

بعد از اتمام تفت دادن آرد، بايد ارد را از يك الك ريز رد كنيد تا در حلوا دانه هاي ريز حل نشده ايجاد نشود، سپس ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها