خانم اصالت مربی آشپزی آموزش تهیه شیرینی شکری
مواد لازم:
کره یا مارگارین :100گرم
شکر :60گرم
تخم مرغ :1عدد
آرد سفید :200گرم
دارچین :1قاشق سوپخوری
پودر کاکائو :1/5 قاشق غذاخوری سرصاف
پودر قهوه :½قاشق مرباخوری(با کمی آب رقیق شود)
بیکینگ پودر :½قاشق مرباخوری
شکر :مقداری (برای غلتاندن خمیر شیرینی)
طرزتهیه
کره و شکر را ۱ تا ۲ دقیقه با همزن میزنیم، بعد تخم مرغ را اضافه کرده و دارچین، پودر قهوه که با آب کمی رقیق کردیم، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و آرد را اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم تا خمیر جمع شود. به اندازه ده گرم از خمیر برمیداریم و در دست گرد میکنیم و در شکر می غلتانیم و در سینی فر که نیاز به چرب کردن ندارد قرار میدهیم. فر را روشن میکنیم روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد و وقتی فر گرم شد، سینی را در فر قرار داده و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا بپزد.