آقای عابدی مربی آشپزی 99/11/4

معرفی برنامه

آقای عابدی مربی آشپزی / اسنک رول

مواد خمیر:

ارد ۲۵۰ گرم

نمک  ۳ گرم

مایه خمیر ۷ گرم

بهبود دهنده ۳ گرم

شکر ۱۰ گرم

کره نرم شده ۱۵ گرم

تخم مرغ برای روی خمیر ۱ عدد

شیر ۵۰ گرم

اب  ۷۰ گرم

مواد میانی :

فلفل دلمه یک عدد متوسط

گوجه سفت یک عدد بزرگ

قارچ ۵ عدد بزرگ

برگ جعفری ۳۰ عدد

برگ نعنا ۲۰ عدد

سس گوجه ۵۰ گرم

اویشن  ۵ گرم

نمک  میزان لازم

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و کمی هم میزنیم

در صورت نیاز( مایه خمیر را میتوانید در مقدار کمی اب ولرم همراه شکر حل میکنیم تا خمیر ما زودتر اماده شود )

بعد از اماده کردن و هم زدن مواد خشک شیر را به مواد خشک اضافه میکنیم و در ادامه اب را به مواد اضافه میکنیم.

کره نرم شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیری صاف اماده گردد.

خمیر را به قسمتهای کوچیک ۱۰۰ گرمی تقسیم کرده و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم.

بعد از استراحت چانه های خمیر را  با دست یا وردنه پهن میکنیم و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها