آقای عابدی مربی آشپزی / اسنک رول
مواد خمیر:
ارد ۲۵۰ گرم
نمک ۳ گرم
مایه خمیر ۷ گرم
بهبود دهنده ۳ گرم
شکر ۱۰ گرم
کره نرم شده ۱۵ گرم
تخم مرغ برای روی خمیر ۱ عدد
شیر ۵۰ گرم
اب ۷۰ گرم
مواد میانی :
فلفل دلمه یک عدد متوسط
گوجه سفت یک عدد بزرگ
قارچ ۵ عدد بزرگ
برگ جعفری ۳۰ عدد
برگ نعنا ۲۰ عدد
سس گوجه ۵۰ گرم
اویشن ۵ گرم
نمک میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و کمی هم میزنیم
در صورت نیاز( مایه خمیر را میتوانید در مقدار کمی اب ولرم همراه شکر حل میکنیم تا خمیر ما زودتر اماده شود )
بعد از اماده کردن و هم زدن مواد خشک شیر را به مواد خشک اضافه میکنیم و در ادامه اب را به مواد اضافه میکنیم.
کره نرم شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیری صاف اماده گردد.
خمیر را به قسمتهای کوچیک ۱۰۰ گرمی تقسیم کرده و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم.
بعد از استراحت چانه های خمیر را با دست یا وردنه پهن میکنیم و ...