خانم امیری مربی آشپزی 99/10/24

معرفی برنامه

خانم امیری  مربی آشپزی آموزش کیک شکلات و پرتقال

مواد لازم:

کره 175 گرم

شکر 135 گرم

پوست پرتقال رنده شده 1 ق چ

تخم مرغ 4 عدد

شکلات ذوب شده 60 گرم

آب پرتقال 60 میلی لیتر

آرد 225 گرم

بکینگ پودر 1 ق چ

پودر کاکائو 1 ق س

خامه ی فرم داده شده 500 گرم

مربای پرتقال حلقه ای 10 حلقه

 

روش تهیه:

قالب دایره با قطر 20 سانتیمتر را چرب کرده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کره لطیف و روشن شود. رنده پوست پرتقال و پس از آن تخم مرغ ها را تک تک افزوده، پس از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را خوب هم بزنید. شکلات و آب پرتقال را بیفزایید و مواد را مخلوط کنید.

آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید با لیسک مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود. مایه ی آماده را داخل قالب ریخته و حدود 40 دقیقه در فر بپزید. 5 دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها