خانم حسینی مربی آشپزی 99/9/6

معرفی برنامه

خانم حسینی مربی آشپزی آموزش ادویه پلو

مواد لازم:

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

پیاز خرد شده ۱۰۰ گرم

سیر ۵ حبه

روغن ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل  به مقدار لازم

ادویه پلویی ۵۰ گرم

سیب زمینی ۴۰۰ گرم

نخود فرنگی ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده  ۱/۴پیمانه

زردچوبه ۵ گرم

 

 

طرز تهیه:

سینه مرغ را با ابعاد ۴ در ۴ خرد می کنیم.

پیاز نگینی شده را تفت دهید سپس سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت دهید سپس مرغ ها را اضافه کنید و ادویه را نیز افزوده و خوب هم زده تا آب مرغ جمع شود. نخود فرنگی را اضافه کرده و بهتر است کنسرو نخود فرنگی باشد مقداری آب به آن افزوده و زعفران را به آن اضافه کرده و فرصت دهید تا آب آن جمع شود.

برنج را آبکش کرده مقداری روغن کف ظرف ریخته و یک لایه برنج بریزید یک لایه سس و در آخر هم زعفران روی آن ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید در ظرف مناسب کشیده و روی آن را با خلال سیب زمینی و زعفران تزئین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها