آموزش دلمه صدفی اسفناج
مواد لازم:
اسفناج پخته شده ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده ۱/۵ق غ
سیر ۲ حبه
خامه صبحانه ۱ ق غ
پنیر خامه ای ۲/۵ ق غ
ذرت پخته ۱/۵ق غ
تخم مرغ نصف یک عدد
ادویه نمک، فلفل، جوزهندی، روغن به مقدار لازم
ماکارونی صدفی به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
روش تهیه:
مقداری روغن در ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهدی سیرها را تفت دهید سپس اسفناج ،پیاز سرخ شده و ادویه جات را بیفزایید کمی تفت دهید .
حال مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود سپس تخم مرغ، خامه ، پنیر و ذرت را اضافه و خوب مخلوط کنید
ماکارونی صدفی ها را بر طبق دستور پخته و آبکش کنید حال مقداری از مایه اسفناجی داخل ماکارونی ها ریخته و رو مقداری پنیر پیتزا بریزید
به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۵ درجه قرار دهید تا پخته و پنیر پیتزا آب شود.
این یک غذای اصیل ایتالیایی می باشد.