خانم احمدی مربی آشپزی 99/6/30

معرفی برنامه

خانم احمدی مربی آشپزی / آموزش کیک مغز دار

مواد لازم:

شکر ۱۰۰‌گرم

نمک ۱،۸ ق چ

تخم مرغ درشت ۱ عدد

خامه ترش ۵۰ گرم

کره یا روغن جامد ۵۰ گرم

بادام خرد شده ۲.۳ پیمانه

پودر بادام ۲ ق غ

وانیل نوک ق چ

بکینگ پودر ۱.۲ ق چ

آرد سفید ۳.۴ پیمانه

 

داخل کیک:

ِشلیل و هلوی پوره شده ۱۰۰ گرم

شکر ۱.۲ پیمانه

وانیل مقداری

ژلاتین ۱ ق چ

 

روکش:

شکلات آب شده ۲۰۰گرم

روغن مایع ۱.۴ پیمانه

بادام خرد شده مقداری

 

کره و شکر و نمک و وانیل را هم میزنیم وقتی کرم رنگ شد تخم مرغ را اضافه کرده کمی هم‌زده و سپس خامه ترش را میریزیم بعد پودر بادام و بکینگ پودر و آرد را ریخته مخلوط کرده و در قالب تراول کیک میریزیم یا در قالب لوف ساده در دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت پخته شود. روی قالب یک ورقه کاغذ روغنی و یک سینی گذاشته و سپس در فر میگذاریم.

پوره میوه و شکر را روی حرارت گذاشته هم میزنیم در مرحله اخر وانیل و ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم.

بعد از پخت میله وسط را خارج کرده و مغزی را با کمک قیف درون کیک میریزیم و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها