خانم محمدلو مربی آشپزی 99/6/27

معرفی برنامه

خانم محمدلو مربی آشپزی طرز تهیه ترشه شامی گیلان را آموزش می دهند

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : ۳۵۰ گرم

پیاز متوسط : ۱ عدد

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

چوچاق خشک (در صورت دلخواه) :۱ ق م

زردچوبه : ۱/۲ ق چ

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد

مواد مورد نیاز سس

رب گوجه فرنگی : ۲-۱ ق س

گوجه فرنگی ( درصورت دلخواه) : ۱ عدد درشت

آب نارنج : ۱پیمانه

زعفران حل شده : ۱ ق س

روغن، نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را بصورت ورقه هایی با ضخامت نیم سانت خرد و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز را رنده کنید. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، زرده تخم مرغ، چوچاق، نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد چسبنده شوند. مواد گوشتی را به صورت همبرگرهای کوچک فرم دهید و با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

سس:

کمی روغن در تابه بریزید و رب کوجه فرنگی را در آن تفت دهید. اگر از گوجه فرنگی می خواهید استفاده کنید آن را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها