آقای زنجانی مربی آشپزی 99/5/20

معرفی برنامه

آقای زنجانی مربی آشپزی طرز تهیه کیک پنیری شاتوت را آموزش میدهند

مواد لازم:

شاه توت ٣٠٠ گرم

شكر ٥٠ گرم

ليمو ترش ١ عدد

نشاسته ذرت ١ ق غ

بيسكوييت ٤٠٠ گرم

كره ٥٠ گرم

خامه قنادي ٢٥٠ گرم

پنير خامه اي ٥٠٠ گرم

پودر قند ١٠٠ گرم

وانيل ١ ق چ

 

روش تهیه:

شاه توت را همراه با شكر و آب ليمو ترش ١٥ دقيقه روي حرارت قرار ميدهيم، سپس ١ ق غ نشاسته ذرت را با ٣ ق غ آب مخلوط كرده و به شاه توت اضافه كرده و بعد از ٥ دقيقه از روي حرارت بر ميداريم. حال خامه قنادي را ٢٠ دقيقه هم زده تا فرم بگيرد و سپس پا پنير خامه اي و پودر قند و وانيل خوب مخلوط كرده تا مواد يك دست شوند.

بيسكوييت ها را خرد كرده و به كره آغشته كرده. ليوان يا ظرف مورد نظر را برداشته از بيسكوييت يك لايه و لايه بعد را مواد پنير و در آخر مايع شاه توت را اضافه كرده و سرد نوش جان بفرماييد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها